Yhteys

Yhteys

Saimaan Events

3187816-6
Kylväjänkatu 8, 53500 Lappeenranta

Asiakaspalvelu

045 783 303 04

Sähköposti

aspa@saimaanevents.fi

Katso kohteet

Map

Lähetä meille viesti!

  Usein kysytyt kysymykset?

  Paljun lämmitysaika riippuu pääasiassa ulkolämpötilasta sekä vedenlämpötilasta. Lämmitystä voit nopeuttaa sulkemalla paljun kannen lämmityksen ajaksi ja sekoittamalla vettä mukana tulevalla melalla. Tyypillisesti lämmitysaika on n. 2 tuntia. Muistathan aina käyttää kuivia puita lämmityksessä. Mikäli tarvitset polttopuut, saat ne meiltä helposti mukaan 25 €/lämmityskerta.

  Varauksen tekeminen onnistuu myös perinteisesti soittamalla asiakaspalveluumme tai sähköpostitse.

  Mikäli et ole tilannut paljulle kuljetusta, palauta palju noutopisteeseen palautuspäivänä viimeistään klo 14 mennessä. Palauttaessa tarkastamme, että palju on pesty ja ehjä. Palju tulee palauttaa noutopisteeseen, ellei erikseen sovittu.

  Varausjärjestelmän kautta tehdyt varaukset voi maksaa suoraan varausjärjestelmässä niin verkkopankissa, maksukorteilla, joustoluotolla kuin MobilePayllä. Verkkokaupan maksupalvelun tarjoaa luotettava ja turvallinen Klarna.

  Halutessasi voit maksaa myös laskulla. Lasku toimitetaan sähköpostiin ennen varausta.

  Kyllä riittää! Paljukärryn kuljettaminen vaatii ajoneuvon, jonka sallittu jarruton vetomassa on vähintään paljukärryn paino eli 350kg, sekä kuljettajalta kyseiseen ajoneuvoluokkaan vaaditun ajo-oikeuden. Et siis tarvitse kärryn kuljettamiseen erillisiä ajokortteja tai raskaampaa vetokalustoa, vaan paljukärryä pystyt vetämään lähes kaikilla vetokoukullisilla henkilöautoilla ja tavallisella B-luokan ajokortilla. Mikäli paljukärryn kuljettaminen kuulostaa haastavalta, voit tilata meiltä aina edullisen kuljetuksen.

  Kun teet varausta ja klikkaat lopuksi ”vahvista varaus” painiketta. Tämän jälkeen sinulta kysytään haluatko ostaa lisäpalveluita lisähinnasta. Kaikki lisäpalvelut maksetaan varauksen yhteydessä. Lukuunottamatta toimitustapaa vyöhykkeelle 3. (Toimitus 2e/km, joka laskutetaan jälkikäteen.)